Video Clujenii, încurajați să depună online cererile pentru emiterea autorizațiilor de construire în format digital

Clujenii, încurajați să depună online cererile pentru emiterea autorizațiilor de construire în format digital
| Foto: captură video

Forul administrativ al județului Cluj este prima administrație publică locală din România care a digitalizat integral fluxul de obținere a certificatelor de urbanism și a autorizațiilor de construire, valide juridic.

Începând cu luna iulie 2022 clujenii pot depune pe Ghișeul unic https://public.cluj.archi documentațiile tehnice pentru obținerea, în format digital, a autorizațiilor de construire.

„Începând de acum cetățenii interesați pot depune online documentația pentru obținerea, în maxim 10 zile lucrătoare, a unei autorizații de construire digitale. Încurajez clujenii să profite de această oportunitate oferită, în premieră, de Consiliul Județean Cluj și să obțină documentul vizat doar din câteva click-uri, într-o manieră extrem de facilă”, a transmis Alin Tișe, liderul CJ Cluj.

Platforma digitală „Ghișeu unic”, găzduită de website-ul Consiliului Județean Cluj, are o interfață atractivă și prietenoasă cu utilizatorul. https://public.cluj.archi permite cetățenilor să depună exclusiv online documentele necesare, fără niciun fel de alte demersuri auxiliare.   

Comenteaza