Clujenii vor avea din nou zbor direct către litoralul românesc

Clujenii vor avea din nou zbor direct către litoralul românesc

Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj anunță joi, 3 februarie 2022, reluarea zborurilor directe spre Constanţa, începând din sezonul de vară 2022. 

În data de 20 iunie 2022, de pe Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj se vor relua zborurile regulate sezoniere spre Constanța, operate de către compania aeriană Blue Air. Zborurile spre litoralul Mării Negre vor fi operate cu 3 frecvenţe săptămânale, în zilele de luni, miercuri şi vineri, după cum urmează: 

Clujenii vor avea din nou zbor direct către litoralul românesc

La doar o oră distanță, ruta care conectează Clujul de Constanța facilitează călătoriile spre litoralul Mării Negre, atât pentru clujeni, cât și pentru pasagerii din întreaga Transilvanie. 

Dacă anul trecut zborurile spre Constanţa erau operate cu 2 frecvenţe pe săptămână, creșterea operațiunilor de zbor desfășurate de către compania aeriană Blue Air pentru anul acesta, de la 2 la 3 frecvenţe săptămânale, răspunde necesităților de conectivitate ale pasagerilor pe segmentul de trafic turistic și oferă opțiuni atractive de călătorie la prețuri accesibile, către riviera Mării Negre. 

„Reluarea zborurilor spre Constanța este un moment așteptat de mulți pasageri, pentru că este o destinație tradițională, iar decizia companiei Blue Air de suplimentare a frecvenţelor de la 2 la 3 zboruri săptămânale de pe Aeroportul Internaţional Cluj confirmă interesul crescut al pasagerilor pentru legătura aeriană cu litoralul Mării Negre”, a afirmat David Ciceo, directorul Aeroportului din Cluj.

Potrivit reprezentanților aeroportului clujean, creșterea traficului turistic este una din prioritățile Aeroportului Internațional Cluj, iar zborurile spre Constanţa. aduc o conectivitate excelentă şi rapidă pasagerilor care aleg să susțină turismul autohton, contribuind totodată la dezvoltarea relațiilor turistice și economice naţionale."   

Zborurile sunt deja disponibile spre vânzare, iar mai multe detalii privind acestea puteți regăsi  accesând site-ul www.flyblueair.com.

Comenteaza