Clujul pregătit de zăpadă VIDEO

Clujul pregătit de zăpadă VIDEO
Iarna se apropie cu paşi repezi, dar licitaţia pentru deszăpezirea drumurilor naţionale din judeţul Cluj nu a putu fi finalizată din cauza unei contestaţii. Reprezentanţii Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Cluj susţin, însă, că au toate utilajele necesare pentru a face faţă primei zăpezi.

Conducerea Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri a precizat că, până la semnarea contractului de deszăpezire, există soluţie pentru a face faţă iernii.

"Problema cea mai mare este încheierea contractului pentru SDN Cluj, având în vedere că a fost o contestaţie. Chiar în cursul zilei de astăzi la companie se desfăşoară o negociere în regim de urgenţă pentru a se rezolva necesarul de utilaje până se rezolvă acea contestaţie", arată Ioan crişan, director adjunct de întreţinere la DRDP Cluj.

Prefectul susţine că a urgentat soluţionarea contestaţiei, în vederea încheierii contractului.

"Noi am făcut demers, inclusiv scris pentru a se urgenta finalizarea licitatţiei, dar asta nu înseamnă că la nivelul drumurilor naţionale din judeţul cluj nu suntem pregătiţi. Există utilaje care pot interveni în orice moment", a menţionat prefectul Gheorghe Vuşcan.

Prefectul susţine că în perioada următoare vor avea loc controale inopinate în toate unităţile pentru verificarea modului în care s-a realizat aprovizionaarea cu materiale antiderapante.

Reporter: Anca BACIU

Imagine: Florin DAN

Comenteaza