Clujul, promovat în raiul milionarilor de la Monte Carlo

Clujul, promovat în raiul milionarilor de la Monte Carlo
Primăria Cluj-Napoca va demara un proiect de promovare a municipiului în afara ţării, cu genericul “Visit Cluj”. Într-o ediţie-pilot, oraşul va fi promovat între 19 şi 22 ianuarie la Monte Carlo, în parteneriat cu un echipaj al clubului Napoca Rally Academy (NRA), care va participa la cea de-a 100-a ediţie a Raliului din capitala Regatului Monaco.
La cortul echipei de raliuri clujene NRA din cadrul Raliului Monte Carlo, care se va desfăşura între 19 şi 22 ianuarie, vor fi difuzate, pe un ecran amplasat special, imagini ale municipiului Cluj-Napoca şi vor fi afişate materiale promoţionale din cadrul campaniei “Visit Cluj”, au precizat reprezentanţii NRA. Logo-ul campaniei, în formă de inimă, va fi amplasat pe maşina ce va fi pilotată de Marco Tempestini şi de copilotul său, Dorin Pulpea, în cadrul primei etape din Cupa Intercontinentală de raliuri. “Ţara pe care o reprezentăm este România, dar, mai mult decât atât, eu sunt, am spus-o de multe ori, clujean. Sunt născut italian, dar, prin adopţie, sunt clujean. Raliul Monte Carlo este una dintre cele mai mediatizate competiţii sportive şi ne-am gândit, împreună cu primăria, să promovăm Clujul la acest eveniment”, a precizat Tempestini.

Acţiunea de promovare de la Monte Carlo este o ediţie-pilot a unui proiect de mediatizare a municipiului, conform reprezentanţilor primăriei. “Acesta este un exerciţiu, o ediţie-pilot a ceea ce-şi propune Primăria Cluj-Napoca să facă: să dea clujenilor sentimentul de apartenenţă la o comunitate care trebuie să se promoveze cu orice ocazie. Sportul fiind unul dintre ambasadorii de necontestat ai României şi ai Clujului, am încercat să ne adaptăm mesajul la acest eveniment. Mesajul, pe care dorim să-l transmitem dintr-o privire este: «Suntem în inima Transilvaniei, vă aşteptăm cu inima deschisă în acest oraş multicultural»”, a precizat Emilia Botezan, şeful Biroului de Relaţii Externe şi Investitori al Primăriei Cluj-Napoca. Reprezentantul municipalităţii a adăugat că fotografiile ce vor fi folosite în campanie provin din concursul organizat de instituţie.

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza