CMID/ Tișe: Licitația e contestată. Sunt mafioți care încearcă să pună mâna pe contracte bănoase

CMID/ Tișe: Licitația e contestată. Sunt mafioți care încearcă să pună mâna pe contracte bănoase
| Foto: Facebook / Consiliul Judetean Cluj

Președintele Consiliului Județean Cluj Alin Tișe speră ca situația de la CMID să fie deblocată în următoarea perioadă printr-o deciziei a Curții de Apel.

Licitația pentru desemnarea operatorului de la CMID și procedura de încredințare provizorie a contractului către RADP au fost contestate la București.

”Legat de CMID pot să vă spun că noi sutenm cu licitația contestată pentru operatorul centrului. În paralel așa cum s-a aprobat într-o ședință precedentă a consiliului, am făcut o procedură simplificată și am dat RADP-ului privizoriu administrarea CMID-ului. Și acolo s-a contestat. Acum suntem la Curtea de Apel și așteptăm să se soluționeze cât mai repede situația. Am depus solicitarea cam în urmă cu 10 zile, termenul pe lege este de maxim 45 de zile. Dacă Curtea de Apel va spune că am greșit atunci când am dat provizoriu RAD-ului va trebui să repetăm. Dacă Curtea va spune că am făcut bine va anula atunci decizia Bucureștiuluiși vom încheia de îndată contractul cu RADP-ul.

Acesta este motivul pentru care stăm cu celulele închise cu cheie, deși ele sunt operaționale, sunt gata. Avem recepția făcută, avem avizul de la Ape, avem avizul de la Mediu și suntem în faza obținerii autorizației de mediu. E în perioada de dezbatere publică, în 30 de zile vom aveam inclusiv autorizația integrată de mediu.

Dar până nu vom termina procesul la Curtea de Apel nu se vor depozita acolo din păcate gunoaie.

Am făcut sesizări la DNA și la toate instituțiile statului. E o societate Eco Sud care a depus contestație, oameni care au blocat în țara asta licitații la multe dintre CMID-uri.

Din punctul meu de vedere, mafioți care încearcă să pună mâna pe contracte bănoase și care nu poate oferi nimic. Înțeleg că firma a contestat prin toată țara și face tot felul de contestații, deși din punctul nostru de vedere lucrurile sunt foarte clare la această celulă”, a spus Alin Tișe.

Comenteaza