Comisia de Recepţie a Cluj Arena s-a reunit astăzi prima dată

Comisia de Recepţie a Cluj Arena s-a reunit astăzi prima dată
Comisia de Recepţie pentru lucrările de la stadionul Cluj Arena s-a întrunit pentru prima dată astăzi.

 

Şedinţa de astăzi urmăreşte ca beneficiarul lucrărilor, Consiliul Judeţean, să poată accepta lucrarea în condiţii de dare în folosinţă. Comisia este condusă de vicepreşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Radu Bica şi include angajaţi ai Primăriei Cluj-Napoca, ai Regiei Autonome de Administrare a Domeniului Public şi Privat a judeţului Cluj, şi ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă.

"Dată fiind importanţa şi complexitatea obiectivului de investiţii, la lucrările comisiei vor participa şi patru specialişti în domeniul arhitecturii, rezistenţei, al instalaţiilor şi al instalaţiilor de gaz precum şi o serie de invitaţi din partea Inspectoratului de Stat în Construcţii, al proiectanţilor şi executanţilor", explică reprezentanţii Consiliului Judeţean.

Comisia verifică respectarea prevederilor din autorizaţia de construire, dar şi dacă lucrările executate au respectat prevederile contractuale.  Practic, astăzi a debutat prima dintre cele două etape ale procesului de recepţie, respectiv recepţia la terminarea lucrărilor, aceasta urmând a fi completată de recepţia finală la expirarea perioadei de garanţie", a explicat Bica.

Comenteaza