News alert O companie germană investeşte 11 milioane de euro în Tetarom. Gradul de ocupare ajunge la 100%

O companie germană investeşte 11 milioane de euro în Tetarom. Gradul de ocupare ajunge la 100%
Germanii vor susține un program de internship plătit pentru 350 de studenți din Cluj / Foto: Bosch | Foto: Bosch

Consiliul Județean Cluj și Tatarom, societate în cadrul căreia forul administrativ județean este acționar majoritar, au reușit să atragă un nou investitor important în cel mai mare parc industrial din județul Cluj, situat în localitatea Jucu: compania Quadroform.

Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitaţi pagina principală ZIUA DE CLUJ

 „Iată că, deși traversăm o perioadă pandemică mai puțin prietenoasă cu mediul de business, eforturile noastre constante se materializează prin atragerea unui nou investitor semnificativ.

Important e faptul că parcurile industriale Tetarom rămân extrem de atractive iar acest lucru nu face decât să ne bucure și să ne ofere perspectiva creșterii și diversificării economiei județului Cluj”, a spus Alin Tișe, președintele CJ Cluj.

Quadroform va ocupa ultimele 3,7 ha rămase libere din Parcul Industrial Tetarom III și va derula o investiție în valoare totală de circa 11 milioane de euro. În urma sosirii acestui investitor, Parcul Industrial Tetarom din Jucu înregistrează un grad de ocupare de 100%.

Compania multinațională Quadroform, cu sediul în Dusseldorf - Germania, este unul dintre cei mai mari producători de tâmplărie PVC și aluminiu din Europa.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza