Comună în stil american lângă Cluj Napoca. Primăria nu acceptă construcția de blocuri 

Comună în stil american lângă Cluj Napoca. Primăria nu acceptă construcția de blocuri 

Primăria Feleacu a câștigat al doilea proces împotriva unor investitori imobiliari care vor să construiască mai multe blocuri în localitate.

”Dezvoltatorii imobiliari au formulat calea de atac a recursului împotriva sentinței pronunțate de prima instanță și au criticat soluția de admitere a excepției de nelegalitate a Planului Urbanistic de Detaliu, însă la data de 03 mai 2023 Curtea de Apel Cluj a respins în mod definitiv pretențiile dezvoltatorilor imobiliari și a menținut soluția primei Instanțe, respectiv că, excepția de nelegalitate poate fi invocată și față de Planul Urbanistic de Detaliu care are natura unui act administrativ individual, indiferent de termenul scurs de la momentul adoptării sale nelegale. Și de data aceasta emoțiile noastre au fost pe măsura, însă, am reușit încă o dată să  evităm să dăm start la construirea blocurilor in comuna noastră”, susține primarul din Feleacu.

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza