Condiţii mai bune pentru Electric Castle. Se plombează drumul din Bonţida

Condiţii mai bune pentru Electric Castle. Se plombează drumul din Bonţida
Regia Autonomă de Administrare a Domeniului Public şi Privat (RAADPP) a Judeţului Cluj execută în aceste zile lucrări de plombare pe DJ 161, pe raza localităţii Bonţida, de la intersecţia cu DN 1C spre Gădălin.

Intervenţiile pe acest sector de drum se realizează cu un reciclator tip Bagela, pe o lungime de trei kilometri, până la Castelul Banffy. Tot pe DJ 161, de la intersecţia cu DN16 spre Gădălin, RAADPP Cluj execută lucrări de plombare pe o lungime de cinci kilometri, reabilitarea acestui tronson fiind estimată a se finaliza până la sfârşitul lunii curente.

Repararea drumului din localitatea Bonţida a fost demarată în pragul celei de a treia ediţii a festivalului de muzică Electric Castle, care se va desfăşura la Castelul Banffy între 25 şi 28 iunie.

Printre artiştii care vor electriza atmosfera se numără The Prodigy, Fatboy Slim, Rudimental, The Parov Stelar Band, The Cât Empire, NouvelleVague, Siriusmodeselektor, The Subways, RoniSizeReprazent, High Contrast, AsianDub Foundation, DubPistols, DubPhizix&Strategy, Blomqvist Live, DC Breaks, Cosmin TRG, Subcarpaţi, Şuie Paparude, Soom T & JSTAR, Evil Nine, Vadim&Yarah Bravo, Vakula, Radikal Guru, Eliphino, Benny Page, B.Traits, XXXY, Synkro, Bambounou, FrenchFries, MadProfessor&BrotherCulture, PrinceFatty;Horseman, Bush Chemists& King General, IrationSteppas, DRUGS, Pixelord, Pop Killers, Shiver şi The Model.

Comenteaza