Conflict între "oamenii preşedintelui". Macovei vs Udrea

Conflict între

Monica Macovei a fost întrebată, luni, într-o conferinţă de presă susţinută la Târgu Mureş, cum se vede "ca un preşedinte femeie, într-o lume a bărbaţilor".

"Mă simt ofensată de această întrebare, la fel cum se simt ofensate cele peste 50 la sută din populaţia României care sunt femei. Şi ştim cu toţii că femeile fac mai multe lucruri decât bărbaţii. Şi uneori le fac şi mai bine. Şi mai ştim şi că bărbaţii - sau unii dintre ei - ştiu că femeile fac aceste lucruri. Este total irelevant, contează cum eşti, ce putere ai, ce-ai făcut până acum - eu am dovedit - ce vrei să faci mai departe şi contează ce încredere au oamenii în tine, bărbaţi şi femei. Au încredere că poţi să-i faci fericiţi, sănătoşi, educaţi şi fără corupţie şi cu locuri de muncă, te votează. N-au încredere, nu te votează. Eu aşa văd lucrurile", a spus Macovei, citată de Mediafax.

Întrebată despre declaraţia candidatului PMP la Preşedinţie, Elena Udrea, potrivit căreia "este convinsă" că românii vor vota o femeie la alegerile prezidenţiale din acest an, Macovei a susţinut că ea este cea care va câştiga alegerile prezidenţiale, adăugând că în cursa electorală contează "puterea şi determinarea şi argumentele".

Elena Udrea, candidatul PMP la Preşedinţie, declara, duminică seară, la Zilele Sebeşului, că "este convinsă" că românii vor vota o femeie la alegerile prezidenţiale din acest an, adăugând că a auzit femei şi bărbaţi spunând că "o femeie poate rezolva problemele acestei ţări".

Întrebată dacă, din punctul său de vedere, românii ar putea să voteze o femeie la alegerile prezidenţiale, Elena Udrea a răspuns afirmativ.

Mai multe detalii, AICI

Comenteaza