Consilierii PNL, reacţie în cazul accidentului de la Polivalentă: "Aşteptăm rezultatele anchetei"

Consilierii PNL, reacţie în cazul accidentului de la Polivalentă:
Grupul de consilieri locali ai PNL Cluj-Napoca şi-au exprimat regretul profund cu privire la incidentul petrecut la Sala Polivalentă.

Ei au transmis familiei speranţa într-o însănătoşire rapidă şi completă a copilului, însă consideră, în acelaşi timp, că în astfel de situaţii singurele verificări şi anchete adecvate sunt cele instituţionale, prevăzute de legislaţia în vigoare.

"Nu susţinem ideea unei anchete politice pe această temă! Cei care trebuie să îşi spună cuvântul sunt experţii în domeniu, mai exact persoanele specializate în siguranţa exploatării construcţiilor. Abia după aceea vor putea exista dezbateri pe această temă între politicieni", au transmis aceştia. 

Consilierii consideră drept oportună comisia de anchetă administrativă înfiinţată de Primăria Cluj-Napoca duminică. De asemenea, consilierii liberali au afirmat că îşi asumă responsabilitatea de a aplica de îndată toate măsurile care vor fi recomandate de aceasta, astfel încât astfel de cazuri să nu se mai repete şi să fie sancţionate persoanele juridice sau fizice care se vor dovedi a fi responsabile de producerea acestui nefericit accident.

Comenteaza