Consilierii PSD Cluj cer Primărei recuperarea datoriilor restante

Consilierii PSD Cluj cer Primărei recuperarea datoriilor restante
Consilierii social-democrați clujeni cer un plan de măsuri pentru recuperarea obligațiilor fiscale restante la bugetul local al municipiului.

Consilierii locali ai PSD solicită Primăriei Cluj-Napoca întocmirea unui plan de recuperare debite de la societățile care înregistrează datorii către municipalitate.

"Vorbim de datorii de peste 1 an, iar pe primele locuri se afla 3 societati cu actionariat - Consiliul Judetean, respectiv Primaria Cluj-Napoca", se arată în comunicatul PSD Cluj

De asemenea, social-democrații clujeni vor să știe și care este stadiul discuțiilor cu Consiliul Județean referitor la debitul înregistrat de Cluj Arena.

"Observam prezenta pe lista datornicilor si a societatii ce administreaza Sala Polivalenta, deci ne intrebam cum poate o societate care beneficiaza de tot sprjinul Primariei, careia i se voteaza orice varianta de buget si orice majorare de capital, sa tot figureze cu datorii? Vom cere la viitoarea sedinta de consiliu local un grafic de recuperare debite cu termene clare asumate" a declarat Dan Morar, liderul de grup PSD + ALDE.

Corina Croitoru, consilier local PSD, adaugă că "Municipalitatea trebuie sa urmeze toate demersurile legale pentru recuperarea sumelor restante de la toate societatile aflate pe lista debitorilor. Persoanele juridice trebuie invatate sa-si onoreze obligatiile, asa cum o fac si persoanele fizice".

Comenteaza