CJ Cluj a încheiat două noi contracte de lucrări de întreținere a drumurilor județene.

CJ Cluj a încheiat două noi contracte de lucrări de întreținere a drumurilor județene.

Consiliul Județean Cluj anunță că a încheiat două noi contracte de lucrări de întreținere care vizează sectoare de drum în lungime însumată de 27,045 kilometri, situate pe două drumuri județene. Conform reprezentanților CJ Cluj, acestea au drept principal scop îmbunătățirea condițiilor de circulație și oferirea unei siguranțe rutiere sporite.

Contractele încheiate vizează următoarele drumuri județene: DJ 161K Bărăi – Mureșenii de Câmpie – Chiriș, de la km 0+000 la km 20+120 și DJ 161Z Petea – Legii – Geaca (DJ 109C), de la km 0+000 la km 6+925.

„Am ajuns, iată, la nu mai puțin de 19 contracte ce vizează lucrări de întreținere pe 200 de km de drumuri județene, ce străbat întregul județ. Asigurând condiții optime de circulație pe cât mai multe sectoare de drum contribuim la dezvoltarea accelerată a județului”, a declarat președintele CJ Cluj, Alin Tișe.

Operațiunile vor consta în lucrări de întreținere a platformei drumului, de asigurare a scurgerii apelor și a esteticii rutiere, dar și de așternere de covor asfaltic pe un sector de drum în lungime de 4,425 kilometri situat pe drumul județean DJ 161Z.

La începutul acestui an, Consiliul Județean Cluj a încheiat alte 17 contracte de lucrări de întreținere care urmează să se desfășoare pe 18 sectoare de drum în lungime însumată de peste 173 de kilometri, situate pe 15 drumuri județene aflate în administrare.

Comenteaza