Consiliul Județean finanțează sportul clujean. De pe listă nu lipsesc „U” și CFR Cluj

Consiliul Județean finanțează sportul clujean. De pe listă nu lipsesc „U” și CFR Cluj
| Foto: FC Universitatea Cluj

Nu mai puțin de 84 de proiecte din zona sportului vor primi finanțare nerambursabilă de la Consiliul Județean Cluj. Forul administrativ județean a alocat suma de 2.000.000 de lei pentru proiectele care au îndeplinit criteriile de eligibilitate prevăzute în regulament.

,,La finalul unui proces extrem de riguros de selecție a celor mai bune proiecte, avem toată convingerea că inițiativele ce urmează să fie susținute vor avea un impact semnificativ asupra comunității clujene”, a transmis Alin Tișe, liderul CJ Cluj, în urmă cu două zile.

Cea mai mare sumă propusă este de 200.000 de lei pentru Asociația Sportivă Fotbal Club Universitatea Cluj, denumirea proiectului fiind „promovarea sportului de performanță”.

Urmează Clubul Sportiv Universitatea Cluj, cu 140.000 de lei și Asociația Fotbal Club Universitatea Olimpia Cluj, cu 100.000 de lei, pentru „susținerea tinerelor sportive de a practica fotbalul feminin într-un cadru organizat și obținerea de performanțe la nivel național.

De asemenea, 15.000 de lei sunt prevăzuți pentru clubul sportiv CFR Cluj, dar și 6.000 de lei pentru turneul WTA de tenis, Transylvania Open 2022.

LISTA întreagă cu entitățile pentru care sunt prevăzute finanțări din partea CJ Cluj poate fi consultată AICI.

Comenteaza