Consiliul Local Cluj-Napoca se va întâlni prin videoconferință

Consiliul Local Cluj-Napoca se va întâlni prin videoconferință
| Foto: Diana Cîmpean

Viitoarea ședință a Consiliului Local Cluj-Napoca, din 23 martie ora 13.00, va avea loc în format de videoconferință, printr-o platformă on-line.

”Ținând cont de evoluția epidemiologică la nivel național, precum și de prognozele de creștere a numărului de cazuri de infectare în perioada imediat următoare cu coronavirusul SARS-COV-II, se impune, în temeiul dispozițiilor Hotărârii nr. 121/2020 a Consiliului Local, coroborat cu art. 1 din Dispoziția nr. 1701/17.03.2020 a Primarului municipiului Cluj-Napoca, desfășurarea ședinței Consiliului Local convocată în data de 23.03.2020, ora 13.00, în format de videoconferință, printr-o platformă on-line”, se arată într-un comunicat al primăriei.

Participarea cetățenilor la ședința Consiliului Local, precum și posibilitatea de a lua cuvântul fără drept de vot la punctele înscrise pe ordinea de zi, se realizează în două modalități:

- prin înscrierea pe site-ul primăriei – www.primariaclujnapoca.ro, completând formularul on-line disponibil la secțiunea „Serviciul Relații cu consiliul și administrație locală”, până cel mai târziu luni, 23.03.2020, ora 9.00. Aceștia vor primi un link prin e-mail prin intermediul căruia se vor putea conecta la ședința Consiliului Local pentru a lua cuvântul la punctul de pe ordinea de zi la care s-au înscris.

- prin accesul în Sala de Sticlă a Primăriei municipiului Cluj-Napoca, în ziua ședinței, respectiv luni, 23.03.2020, ora 13.00, într-un spațiu special amenajat, cu acces la platforma online de videoconferință.

 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK

loading...
Loading...
Comenteaza