Contraatac. "Am cumpărat terenul la preţ astronomic pentru că mă cheamă Tişe"

Contraatac.
Tişe vrea să-şi facă bloc în centrul Clujului, însă spune că nu are banii necesari. Acesta afirmă că nu este convins că poate să ducă la bun sfârşit ceea ce şi-a propus, aduce lămuriri cu privire la modul în care a fost achiziţionat terenul şi explică ce strategie doreşte să aplice.

Senatorul Alin Tişe doreşte să construiască un bloc în zona halei agroalimentare din Piaţa Mihai Viteazul, iar în cursul zilei de joi, proiectul său a trecut de aprobarea consilierilor locali.

Cu toate că declaraţia de avere arată că senatorul, alături de soţia sa, notar de meserie, câştigă anual sume considerabile de bani, peste 200.000 de euro, potrivit declaraţiei sale de avere, Tişe se plânge că nu are fondurile necesare pentru a acoperi în totalitate costurile unei construcţii de o asemenea amploare. De asemenea, senatorul a ţinut să facă, pe pagina sa de Facebook, câteva precizări cu privire la modul în care a primit avizele şi cu referire la construcţia pe care vrea să o ridice pe terenul situat în apropierea Clujului.

"1. Avizul de la urbanism spune: cladire mixtă de P+3 cu retrageri pana la MAX P+12 . Deci maximul de etaje va fi doar pe 1/3 din teren !!!!

2. Retragerile sunt peste ceea ce cere legea doar pentru ca ma cheama Tise si pentru a nu deranja pe nimeni. Apropos, vecinii care deja construiesc unde au retragerile astea?

3. Terenul l-am cumparat de la primarie la preț astronomic, doar pentru ca ma cheama Tise, dar nu l-am platit integral. El se plătește conform legii in 3 ani. Toti vecinii din zona vor trebui acum sa-si cumpere curtile la cel puțin același preț. (n.r. Tişe a cumpărat terenul de la municipalitate, care, la rândul său, a cumpărat în urmă cu doi ani terenul de la un revendicator cu 170 de euro m2. Pentru terenul de pe strada Ploieşti, Tişe a scos din buzunar 300 de euro/m2)

4. Construirea unui asemenea obiectiv se face doar cu credit sau in asociere cu un investitor. Deci asta voi caută si eu. Nu am banii necesari, mai santajistilor ! Nu voi face nimic spectaculos, spre dezamăgirea santajistilor.", a scris Alin Tişe.

Etichete
Comenteaza