"Coroniță" pentru administrația din Cluj! De 3 ori! Cu ce proiecte le-a luat fața celorlalte primării din țară

"Coroniță" pentru administrația din Cluj! De 3 ori!  Cu ce proiecte le-a luat fața celorlalte primării din țară

Municipiul Cluj-Napoca a primit recunoaștere pentru trei proiecte, programe, respectiv politici publice implementate și continuate în oraș, în cadrul celei de a XII-a ediţii a Conferinţei internaţionale „Inovaţie şi calitate în sectorul public”. Pentru fiecare dintre acestea, Primăria Cluj-Napoca a primit Locul I.

În cadrul conferinţei organizată de către Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici au fost prezentate şi premiate proiectele desemnate ca cele mai bune exemple dintre cele înscrise în <<Competiţia celor mai bune practici din administraţia publică din România>>, fiind acordate 9 premii şi 3 menţiuni.

Primăria municipiului Cluj-Napoca a obținut premiul I la categoria ”Soluții moderne pentru creșterea calității vieții” pentru ”Politici de prioritizare a transportului în comun la Cluj-Napoca. Transport electric”.

În cadrul pilonului „Abordări manageriale pentru eficiență și eficacitate”, Primăria municipiului Cluj-Napoca a fost recompensată cu locul I pentru proiectul Centrului de Inovare și Imaginație Civică (CIIC). Proiectul Bugetare participativă la Cluj-Napoca, primul proiect de acest fel implementat în România, a fost de asemenea premiat cu distincția maximă.

Comenteaza