Creșa Meziad, pregătită pentru 90 de copii. Primăria Cluj mai lucrează la alte 4 astfel de investiții

Creșa Meziad, pregătită pentru 90 de copii. Primăria Cluj mai lucrează la alte 4 astfel de investiții

Primăria municipiului Cluj-Napoca investește constant în construcția de noi creșe și extinderea creșelor existente. Cea mai nouă investiție, creșa „Ursulețul” de pe strada Meziad, este pregătită - a început procesul de alocare a locurilor pentru copiii înscriși pe listele de așteptare.

Cele 90 de locuri vor fi ocupate de către copiii ai căror părinți au depus dosare de înscriere în vara anului trecut, pentru anul școlar 2021-2022, cu opțiunea Creșa Ursulețul structura I.

Calendarul desfășurării sesiunii de repartizare din programul informatic:
- 11 aprilie repartizarea din program
- 12-15 aprilie: confirmarea locului de către părinți
- 15-29 aprilie: planificarea intrării în colectivitate a copiilor de către coordonatorul de specialitate al creșei împreună cu părinții/reprezentanții legali ai copiilor, începând cu 1 mai.

În noul corp de clădire au fost amenajate spații de joacă și activități, grupuri sanitare, săli de dormit pentru copii, spații verzi pentru joacă, amenajarea a două terase circulabile dar și alte facilități.

Primăria mai are în pregătire proiecte pentru construcția și extinderea de creșe: Feroviarilor, Negoiu, Dâmbu Rotund și Borhanci. Primăria a preluat Centrul Bugetar de Administrare Creșe cu 485 locuri, iar acum dispunem de 1487 de locuri.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Comenteaza