Cu carneţelul în Lucian Blaga. Primarul Clujului: "Vom marca fiecare zi de întârziere şi vom penaliza"

Cu carneţelul în Lucian Blaga. Primarul Clujului: "Vom marca fiecare zi de întârziere şi vom penaliza"

Lucrările de modernizare în Piața Lucian Blaga și pe străzile Napoca, Petru Maior, Emil Isac și Republicii, pâna la intersecția cu strada Avram Iancu, sunt în plină desfăşurare.

"De săptămâna viitoare ies cu carneţelul în Piaţa Lucian Balga, până la Avram Iancu, tronsonul scurt de la Republii, care trebuie să fie gata până în 20 iuniue. Nu e început pavajul cu piatră, nu le-a venit, nu e treaba mea. Vom marca fiecare zi de întârziere şi vom penaliza", a declarat edilul.

Potrivit primăriei, modernizarea zonei presupune două etape: etapa lucrărilor de infrastructură desfășurate de către Electrica, Compania de Apă Someș (CAS), CFO Integrator (introducerea cablurilor în subteran) și etapa modernizării efective a străzilor și pieței.

Având în vedere termenele asumate de companiile de rețele edilitare, respectiv termenul din contractul cu societatea Diferit, Primăria Cluj-Napoca estimează următoarele termene integrale de finalizare a lucrărilor de modernizare din proiect: iunie 2020 pentru str. Republicii, tronson Napoca - A. Iancu; septembrie 2020 pentru străzile Napoca, P. Maior și E. Isac; 30 noiembrie 2020 pentru Piața Lucian Blaga.

 

loading...
Comenteaza