Foto Cum se fac asfaltările în "Smart City" Cluj-Napoca: torni asfalt în groapă și îl îndeși cu picioarele

Cum se fac asfaltările în "Smart City" Cluj-Napoca: torni asfalt în groapă și îl îndeși cu picioarele
Cum se fac asfaltările în "smart city" Cluj-Napoca: Torni asfalt în groapă și îl îndeși cu picioarele | Foto: facebook.com

Un clujean a surprins o imagine care pune administrația Boc într-o postură penibilă. În timp ce primarul vorbește despre "dimensiunea de inovare și IT a municipiului Cluj-Napoca, precum și impactul noilor tehnologii în realizarea unui adevărat Smart City", reparațiile la drumurile și așa proaste din oraș se fac cu "tehnologii" din preistorie: cu lopata și cu cizma.

Daniel C. i-a scris primarului pe pagina oficială de Facebook:

"Asfaltare (plombare) lângă Colegiul Pedagogic. Azi, în jurul orelor 13:00, domnul din imagine țopăia cu zel peste grămada de asfalt din groapă: nu știu cât de bine compacta asfaltul, dar sărea apa din balta proaspăt astupată... Și muncitorul sărea atât de bine! Parcă era Dr. Alban. Ar fi nostim dacă nu ar fi vorba de bani publici. L-am întrebat dacă așa se asfaltează", a povestit clujeanul.

Primarul Emil Boc a fost prezent la o acțiune de PR a unei companii de telecomunicaţii, care și-a prezentat la Cluj tehnologia 5G, lăudându-se pe aceeași pagină de Facebook: "Am participat la prezentarea de către grupul (...) a tehnologiei 5G, tehnologie aflată încă în faza de testare. În intervenția pe care am avut-o, am subliniat dimensiunea de inovare și IT a municipiului Cluj-Napoca, precum și impactul noilor tehnologii în realizarea unui adevărat Smart City".

Nu știm ce înțelege administrația Boc prin "dimensiunea de inovare și IT a municipiului Cluj-Napoca" sau "prin impactul noilor tehnologii în realizarea unui adevărat Smart City", dar cu siguranță cele două concepte nu au nici o legătură cu plombarea gropilor din oraș prin procedeul "sari cu cizma".

Comenteaza