Cum se schimbă spațiile verzi din Cluj în următorii 4 ani. Cuvând de ordine, susținut și de Boc: CREATIVITATE

Cum se schimbă spațiile verzi din Cluj în următorii 4 ani. Cuvând de ordine, susținut și de Boc: CREATIVITATE

Licitația pentru întreținerea spațiilor verzi din Cluj-Napoca trece, pentru următorii 4 ani, la o firmă nouă, una care însă derulează, în prezent, mai multe proiecte pentru municipalitate.

"Cuvântul de ordine, susținut și de către domnul primar Emil Boc, este creativitate. Să nu ne limităm doar la mententanță, ci să venim cu idei și soluții, atât estetic cât și funcțional. Principalele obiective sunt intrările în oraș, accesul de la aeroport și alte artere principale, și apoi centru, sensurile giratorii, parcurile. În primul rând este foarte important să folosim plantele de față și apoi să aducem altele, să renunțăm la intervenții vechi și să aducem imaginea Clujului la anul 2022. În decurs de doi ani de zile vom reuși să facem să arate bine orașul. Vom lua legătura și cu cei care dețin spații private și ne vom pune de acord", a declarat Mircea Crăciun, directorul general al companiei Eco Garden Construct Cluj.

Licitația pentru întreținerea spațiilor verzi din Cluj-Napoca (un acord cadru estimat la peste 188 de milioane lei, 4 ani și 3 loturi – Cluj Est, Cluj vest plus Cimitirele) a fost câștigată de Eco Garden Construct, cea care întreține gazonul stadionului Cluj Arena și a furnizat copaci în proiectele Primăriei de modernizare a parcurilor și străzilor din oraș. Societatea a câștigat contractul cu o ofertă însumată pe cele trei loturi de peste 120,7 milioane lei iar Primăria a semnat deja contractele cu firma.

Comenteaza