Curățenie de vară pe spațiile verzi din Florești. Unde s-a intervenit până acum

Curățenie de vară pe spațiile verzi din Florești. Unde s-a intervenit până acum
| Foto: Facebook.com/bogdannicolaepivariu

Totodată, primăria comunei Florești mai are în derulare și o campanie de colectare a ierbii și resturilor vegetale rezultate in urma acțiunilor de curățenie din gospodării.

Potrivit edilului Bogdan Pivariu, activitățile de întreținere a spațiilor verzi în întreaga comună se desfășoară cu caracter permanent, fiind operatiuni absolut necesare pentru a menține curățenia și mediul înconjurător civilizat.

„În ultimele săptămâni s-a intervenit în parcul Poligon, ANL, strada Stejarului, zona liceului Dumitru Tăuțan respectiv parcul de pe strada Someșului. Începând de săptămâna viitoare, intervențiile de tundere a ierbii vor continua pe domeniul public, pe spațiile verzi ale străzilor din comuna Florești.

Vă reamintesc și despre campania de colectare a ierbii si resturilor vegetale rezultate in urma acțiunilor de curățenie din gospodării, lansată de către Primăria Florești și operatorul de salubritate. Potrivit programului, zilele de ridicare de joi 23 iunie, respectiv 30 iunie, străzile și procedura ce trebuie respectată le găsiți în linkul https://floresticluj.ro/anunt-campanie-colectare-iarba.../. Campania va fi continuată și în luna iulie”, a transmis primarul Floreștiului.

Comenteaza