Cursă nouă de pe Aeroportul Cluj

Cursă nouă de pe Aeroportul Cluj
Aeroportul Internaţional Avram Iancu Cluj (AIAIC) a inaugurat o nouă cursă aeriană, spre oraşul Nurnberg, din Germania.

 

Zborurile pe această rută vor fi efectuate de compania low-cost Wizz Air, cu o frecvenţă de două curse pe săptămână, în zilele de miercuri şi duminică. 

Avioanele vor decola de pe aeroportul clujean la 08:40 şi vor ateriza la Nurnberg după o oră, la 09:40. Cursele de întoarcere vor porni de pe aeroportul din Nurnberg la 10:10 şi vor ajunge la Cluj-Napoca la 13:00.

"Noua rută va contribui semnificativ atât la dezvoltarea schimburilor comerciale dintre Bavaria şi Transilvania, cât şi la diversificarea ofertei de destinaţii de călătorie puse la dispoziţia pasagerilor aeroportului clujean", susţin reprezentanţii AIAIC.

Lansarea noii rute Cluj-Nurnberg a avut loc în prezenţa directorului general al regiei clujene, David Ciceo, şi a purtătorului de cuvânt al Wizz Air, Daniel De Carvalho, care au salutat lansarea noii rute, arborând steagurile celor două ţări.

Noua destinaţie adăugată reţelei de rute a AIAIC reprezintă prima legătură aeriană directă dintre Aeroportul Nurnberg şi un oraş din Europa de Est. În prezent de pe aeroportul din Someşeni sunt operate 19 rute regulate spre 10 ţări de destinaţie.

Comenteaza