De ce au votat consilierii locali din Floreşti cumpărarea din bani publici a unei case ca să nu fie demolate două blocuri

De ce au votat consilierii locali din Floreşti cumpărarea din bani publici a unei case ca să nu fie demolate două blocuri
Un consilier local din Floreşti care a votat pentru cumpărarea din bani publici a unei case, cu 80.000 de euro pentru a împiedica demolarea a două blocuri, explică gestul.

Julien Muntean e unul dintre consilierii locali din Floreşti care au votat pentru cumpărarea unei case din bani publici, la şedinţa extraordinară de ieri, pentru ca proprietarul acesteia să nu dispună demolarea a două blocuri. Casa ar urma să fie transformată într-o grădiniţă, spune el.

"Sunt unul dintre consilierii care au votat pentru achiziţionarea unui imobil în scopul înfiinţării unei noi grădiniţe", spune el într-un comentariu pe ziuadecj.ro. "Această hotărâre a fost adoptată de Consiliul Local al comunei Floreşti în urmă cu şase luni, dar primarul comunei nu a vrut să o cuprindă în bugetul de anul acesta, pe motive personale de a se răzbuna pe fostul primar al comune, domnul Vancea, în mandatul căruia s-au construit cele două blocuri".

Muntean spune că cele 60 de familii din cele două blocuri "trăiesc o viaţă de teroare, cu frica că vor fi demolaţi (sic-n.red.) şi o să rămână cu copii în stradă". Soluţia Consiliului Local a fost de a adopta o hotărâre pentru a cumpăra un imobil afectat de construcţia ilegală a celor două blocuri, pentru a stinge litigiul şi a înfiinţa o nouă grădiniţă în comună. "Banii pe care i-am alocat pentru achiziţia acestui imobil, adică 80.000 de euro, sunt doar jumătate din ceea ce executivul ar fi cheltuit pentru construcţia unei noi grădiniţe", spune Muntean.

Vezi aici ce s-a întâmplat la şedinţa de ieri

Etichete
Comenteaza