De două ori mai multe plăți online în 2021

De două ori mai multe plăți online în 2021

În primele două luni ale anului a fost înregistrat un total de 51.121 plăți electronice - dublu față de 2020 - prin intermediul opțiunilor oferite de Primăria Cluj-Napoca online (www.primariaclujnapoca.ro sau www.ghiseul.ro).

Abonează-te pe   Poza noua 31.03.2021
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitează pagina principală ZIUA DE CLUJ

''Firesc, digitalizarea activității primăriei a fost accelerată în contextul pandemiei COVID-19, iar clujenii au fost receptivi. Avem o diferență de peste 24.000 cetățeni care au ales în 2021 să nu mai vină la ghișee, ci să rezolve obligațiile legale cu privire la taxe, impozite locale sau alte tipuri de plăți, de la distanță, prin internet.

Așa cum am mai spus, ne uităm la modele din afara României, unde cetățenii au un grad foarte ridicat de satisfacție cu privire la serviciile online oferite de autorități. La acest moment, Primăria Cluj-Napoca pune la dispoziția clujenilor peste 250 servicii și proceduri online, pentru a diminua efortul oamenilor și a crește eficiența activității.

Un exemplu recent este „Tichetul albastru”, prin care orice persoană poate interacționa online, printr-o platformă video, cu funcționarii publici, în loc să se deplaseze la Primărie pentru o întâlnire directă, economisind astfel timp.'', a spus primrul Emil Boc.

Pe canalul de YouTube al Primăriei sunt disponibile mai multe tutoriale video despre aceste opțiuni de proceduri digitale: https://www.youtube.com/playlist...

Plata taxelor și impozitelor locale se poate realiza online foarte ușor prin www.primariaclujnapoca.ro. Dacă nu aveți cont, acesta se poate obține tot online, în doar câteva minute.

Tutorial taxe și impozite: https://www.youtube.com/watch?v=WE9yh54eWOc...

Tutorial - cum se obține cont pentru platforma primăriei (cum se depune online o cerere pentru înscrierea în sistemul electronic de plată): https://www.youtube.com/watch?v=Dkm7inpIZdk...

Mai multe informații despre serviciile online ale Primăriei Cluj-Napoca, aici: https://primariaclujnapoca.ro/.../cereri-si-proceduri.../

 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Etichete
Comenteaza