De luni, centrul de vaccinare din Florești devine operațional pentru etapa a II-a

De luni, centrul de vaccinare din Florești devine operațional pentru etapa a II-a
| Foto: Facebook

Centrul de vaccinare din Floreşti a fost amenajat ȋn sala de sport a Școlii Gimnaziale “Gheorghe Şincai” din localitate, strada Andrei Mureşanu nr. 1.

Primarul Bogdan Pivariu anunță că centrul de vaccinare COVID-19 devine operaţional ȋncepând de luni, 18 ianuarie 2021.

"De la începutul pandemiei am luptat cu toate resursele împotriva unui inamic tăcut și periculos. Tehnologia avansată a momentului ne-a pus la dispoziție vaccinul, cea mai eficientă metodă împotriva răspândirii virusului care ne-a dovedit că de cele mai multe poate fi letal.

La nivelul Florestiului, Primăria asigură implementarea eficientă a activităţilor necesare pentru campania de vaccinare ȋmpotriva COVID-19 a populaţiei, ȋn conformitate cu Strategia de Vaccinare ȋmpotriva COVID-19 ȋn România.", scrie primarul din Florești pe pagina sa de Facebook. 

El menționează că "Centrul de Vaccinare din comuna Floreşti a fost amenajat, cu respectarea etapei de pregătire a infrastructurii, ȋn cadrul Şcolii Gimnaziale “Gheorghe Şincai” din localitate, strada Andrei Mureşanu nr. 1, ȋn Sala de Sport a unităţii de ȋnvăţământ.

Au fost respectate normele communicate de către Comitetul Naţional de Coordonare a Activităţilor privind Vaccinarea, cu asigurarea fluxului de triaj “intrare” - triaj medical/ registratură, zone de aşteptare, grupuri sanitare, punct de vaccinare, depozitare materiale sanitare, respectiv zonă de aşteptare post vaccinare.

Informaţii despre vaccinare pot fi consultate pe Platforma naţională de informare cu privire la vaccinarea ȋmpotriva Covid-19: https://vaccinare-covid.gov.ro/, la adresa de email: contact@vaccinare-covid.gov.ro şi telefonic la CallCenterCJ: 021.414.44.64.

Datele privind Campania de Vaccinare vor fi actualizate periodic iar vaccinarea este gratuită, sigură, voluntară și necondiționată.

Haideți să ne recăpătăm dreptul la viață și bucuria activităților zilnice!", adaugă Bogdan Pivariu.
Comenteaza