Dejul va avea un pod pietonal modernizat peste Someș. Proiecte de 40 milioane euro în oraș

Dejul va avea un pod pietonal modernizat peste Someș. Proiecte de 40 milioane euro în oraș

Primarul municipiului Dej, Morar Costan, a informat că s-a semnat  contractul de finanțare a proiectului care prevede o punte pietonală peste râul Someș.

"Am semnat la sediul Agenției de Dezvoltare Regională Nord-Vest (ADRNV) contractul de finanțare a proiectului "Dezvoltarea infrastructurii de transport alternativ în municipiul Dej - punte pietonală și modernizare coridor infrastructură integrată în Ocna Dej", a precizat edilul.

Prin acest proiect se vor moderniza strada Văii și puntea pietonala de peste râul Someș care face legătura intre intersecțiile străzilor Corneliu Coposu cu Alecu Russo pe malul stâng al râului și intersecția străzii Pintea Viteazu cu strada Pescarilor, pe malul drept al râului Someș.

Investiția în valoare de 13,6 milioane de lei se adaugă celor cinci proiecte finanțate prin Programul Operațional Regional care alcătuiesc Planul de Mobilitate Urbană al municipiului Dej, proiecte cu o valoare totală de peste 40 milioane de euro, care în prezent sunt în implementare.

Comenteaza