DeLonghi şi-a negociat intrarea în Tetarom Jucu

DeLonghi şi-a negociat intrarea în Tetarom Jucu
Plenul consiliului Judeţean Cluj a aprobat astăzi parteneriatul dintre Tetarom SA şi societatea DeLonghi, care a preluat hala Nokia din Jucu.

Acest parteneriat vizează şi condiţiile contractuale prin care DeLonghi va intra în parcul industrial din Jucu, administrat de Tetarom.

Consilierii judeţeni, inclusiv preşedintele CJ Cluj Alin Tişe, au avut o serie de amendamente la propunerile formulate de DeLonghi. Concret, consilierul PSD Mihaela Rozor a subliniat că la articolul 9 din contractul care vizează accesul DeLonghi în Tetarom trebuie să se specifice că administraţia judeţeană este proprietarul de drept al drumurilor de acces la halele de producţie. De asemenea, colegul acesteia, Dan Canta, a adăugat că nu este normal ca DeLonghi să impună Consiliului Judeţean ca pe terenul pe care nu va avea activitate, din vecinătate, de circa 60 de hectare, compania italiană să aibă ultimul cuvânt. Tişe a fost de acord cu aceste amendamente şi a afirmat că este "perfect de acord" că administraţia judeţeană trebuie să decidă cine vor fi viitorii investitori, fără ca DeLonghi să aibă vreo influenţă în acest sens atât timp cât nu este interesată să preia acest teren.

Tişe a menţionat că nu crede că aceste amendamente, "de bun-simţ", vor afecta în vreun fel decizia DeLonghi de a intra în spaţiul Tetarom din Jucu.

Comenteaza