Dezbatere publică. Concept de amenajare pădurea Făget

Dezbatere publică. Concept de amenajare pădurea Făget

Primăria Cluj-Napoca, prin Centrul de Inovare și Imaginație Civică (CIIC), va continua seria de consultări publice și invită persoanele interesate să participe la o nouă dezbatere online.

Astfel, marți, 21 iulie, începând cu ora 17:00, va avea loc dezbaterea publică cu tema „Concept de amenajare Pădurea Făget”. În cadrul unui proiect european, experți în amenajarea pădurilor urbane vor prezenta o serie de propuneri de intervenții minimale și în respect cu spațiul verde.

Acestea vor permite amenajarea unui amplasament restrâns din pădurea aflată în imediata proximitate a Clujului în scopul creșterii calității acestuia ca loc de petrecere a timpului liber.

Aceasta va fi organizată online, prin intermediul platformei Zoom, și va fi transmisă live pe paginile de Facebook Municipiul Cluj-Napoca și CIIC.

"Pentru înscrierea la cuvânt vă rugăm să adresați o solicitare în opțiunea „mesaj” a paginii CIIC pentru a vă putea trimite linkul de zoom în ziua dezbaterii și a vă comunica ordinea intervenției", a precizat municipalitatea clujeană.

Comenteaza