DEZBATERE PUBLICĂ pe tema metroului din Cluj. Cum poţi lua cuvânt

DEZBATERE PUBLICĂ pe tema metroului din Cluj. Cum poţi lua cuvânt

Vineri, 15 octombrie, la ora 16.00 va avea loc dezbatarea alternativei finale a proiectului metroului, în vederea obținerii avizului de mediu, anunță reprezentanții Primăriei Cluj-Napoca.

„Vă invităm să participați la dezbaterea publică online având ca temă alternativa finală a planului „Plan urbanistic zonal și studiu de fezabilitate pentru proiectul: «Tren metropolitan Gilău – Florești – Cluj-Napoca – Baciu – Apahida – Bonțida – Etapa I a sistemului de transport metropolitan rapid Cluj: Magistrala I de Metrou şi Tren Metropolitan, inclusiv legătura dintre acestea. Componenta 1. Magistrala I de Metrou, din Municipiul Cluj-Napoca și Comuna Florești, județul Cluj», în vederea obținerii avizului de mediu”, informează cei din cadrul Primăriei.

Dezbaterea va avea loc vineri, 15 octombrie, începând cu ora 16:00, iar persoanele care doresc să ia cuvântul vor fi înscrise pe platforma online de videoconferință. Pentru a putea interveni în cadrul dezbaterii este nevoie de completarea unui formular pe site-ul Primăriei municipiului Cluj-Napoca, până înainte cu minimum 4 ore de începerea ședinței. Formularul se completează AICI.

Reprezentanții Primăriei Cluj-Napoca mai informează că „alternativa finală a planului menționat și Raportul de mediu pot fi consultate la sediul A.P.M. Cluj, municipiul Cluj-Napoca, Calea Dorobanților, nr. 99, județul Cluj, în zilele de luni-vineri, între orele 9.00-13.00”.

La finalul lunii septembrie, Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR), în care este inclus şi metroul din Clujul, a fost aprobat de Comisia Europeană. Obiectivul va primi 300 milioane de euro.

Comenteaza