Dezbaterea publică ONLINE, AZI, pe tema parcărilor din Cluj-Napoca

Dezbaterea publică ONLINE, AZI, pe tema parcărilor din Cluj-Napoca

Clujenii sunt invitati la o dezbatere publică ONLINE: astăzi, 25 ianuarie 2021, ora 16:00 - pe marginea proiectului de hotărâre vizând aprobarea Regulamentului pentru închirierea locurilor de parcare, garaje și copertine, aflate în administrarea Serviciului Public de Interes Local pentru Administrarea Parcărilor.

Proiectul supus dezbaterii publice s-a aflat în procedura de consultare publică în perioada 29 decembrie 2020 – 14 ianuarie 2021. Documentele supuse dezbaterii publice pot fi consultate aici: https://primariaclujnapoca.ro/.../modificarea-si.../...

Cei care doresc să participe la această dezbatere pot să o facă potrivit procedurii de dezbatere publică în vederea elaborării și adoptării actelor administrative cu caracter normativ, disponibilă aici: https://primariaclujnapoca.ro/.../procedura-de-dezbatere.../.

Persoanele care doresc să ia cuvântul în cadrul dezbaterii vor fi înscrise pe platforma online de videoconferință, pe baza unui formular completat online pe site-ul Primăriei municipiului Cluj-Napoca, până înainte cu minimum 4 ore de ora stabilită pentru începerea ședinței. Cetățenii care s-au înscris în aceste condiții, vor primi un link prin e-mail, prin care se vor putea conecta la dezbaterea publică și vor putea lua cuvântul.
Mai multe detalii: https://primariaclujnapoca.ro/.../regulamentului-pentru.../

Comenteaza