Dezvoltarea judeţului, sprijinită cu 24 de milioane de lei de Guvern. Unde merg banii

Dezvoltarea judeţului, sprijinită cu 24 de milioane de lei de Guvern. Unde merg banii
Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice (MDRAP) a alocat peste 24 de milioane de lei pentru susținerea obiectivelor din Programul Național de Dezvoltare Locală din judeţul Cluj.

În total Guvernul României a acordat suma de 24,2 milioane de lei, bani care vor fi cheltuiţi pe lucrări de modernizare a infrastructurii rutiere, de canalizare şi alimentare cu apă şi a localităţilor din judeţ şi de construire a unor şcoli. 

„Este o veste bună repartizarea acestor sume și am speranța că unitățile administrative cărora le-au fost alocate sumele respective vor face tot posibilul ca investițiile susținute să fie cât mai rapid finalizate în interesul clujenilor. Sperăm ca în acest an să fie susținute și alte obiective de investiții din județul Cluj", a declarat Remus Lăpușan, consilier județean şi președinte al PSD Cluj.

Lista obiectivelor de investiţii finanţate prin aceste sume poate fi consultată în fotografiile care însoţesc materialul. Pentru a vedea imaginile complete daţi click pe ele. 

Comenteaza