Doi consilieri locali din judeţul Cluj, găsiţi incompatibili

Doi consilieri locali din judeţul Cluj, găsiţi incompatibili

Doi consilieri locali din judeţul Cluj au fost găsiţi în stare de incompatibilitate de către Agenţia Naţională de Integritate (ANI).

"Începând cu data de 22 iunie 2016, Andrei Octavian Ciobanu deține simultan funcția de consilier local și are calitatea de angajat cu contract individual de muncă în aparatul propriu al Primăriei Câmpia Turzii, încălcând astfel dispozițiile art. 88, alin. (1), lit. c) din legea nr. 161/2003", arată ANI. 

Pe listă figurează și Traian Matiş, fost consilier local în Râșca. "În perioada 3 august 2016 – 30 mai 2017 a deținut simultan cu funcţia de consilier local şi pe cea de consilier al primarului, în cadrul aparatului de specialitate al primarului comunei Râșca, încălcând dispoziţiile art. 88, alin. (1), lit. c) din legea nr. 161/2003".

Persoanele evaluate au fost informate despre declanșarea procedurii de evaluare, elementele identificate, drepturile de care beneficiază - de a fi asistate sau reprezentate de un avocat și de a prezenta date sau informații pe care le consideră necesare, personal ori prin transmiterea unui punct de vedere scris. Conform ANI, Matiş nu a depus la dosarul de evaluare un punct de vedere în exercitarea dreptului la apărare.

Comenteaza