Doi independenţi la Primăria Clujului VIDEO

Doi independenţi la Primăria Clujului VIDEO
Un număr de şapte persoane şi-au depus candidatura la Primăria Cluj-Napoca până în acest moment; două dintre acestea candidează ca independenţi.

Mădălina Diana Paul cu puţin peste 6.000 de semnături şi Mircia Giurgiu cu peste 13.000 de semnături sunt independenţii care candidează la Primăria Clujului. Acestora li se adaugă până în aceste momente candidaţii PDL - Emil Boc, USL - Marius Nicoară, UDMR - Peter Eckstein Kovacs, PRM - Ioan Avram şi Partidului Ecologist - Elemer Antal.

Un alt clujean care a intenţionat să candideze la Primărie, dar care nu a strâns decât mai puţin de 300 de semnături, şi-a cedat astăzi semnăturile în favoarea lui Mircia Giurgiu, care şi-a depus candidatura astăzi la ora 12.

Candidaţii independenţi la Primăria Clujului trebuie să depună cel puţin 5.524 de semnături în favoarea demersului lor, cifră care reprezintă 2% din numărul cetăţenilor cu drept de vot din Cluj-Napoca- 274.080, plus 2.144, număr care reprezintă cetăţenii străini cu drept de vot care domiciliază în oraş şi sunt trecuţi pe listele electorale complementare.

Vezi mai jos declaraţia preşedintelui Biroului Electoral Local, Petru Urs.

Comenteaza