Donație de la primărie pentru SMURD Cluj: două mese calde pe zi

Donație de la primărie pentru SMURD Cluj: două mese calde pe zi

Primarul Emil Boc a propus alocarea unei sume din bugetul local pentru hrana angajaților de la Serviciul Mobil de Urgență Reanimare și Descarcerare (SMURD) Cluj, la prima ședință de Consiliu Local din anul viitor.

Proiectul de hotărâre se referă la o propunere de alocare a sumei de 120.000 de lei către Spitalul Clinic Județean de Urgență Cluj-Napoca, în vederea sprijinirea activității SMURD.

Acesta constă în acordarea a două mese/zi (prânz și cină), pentru 10 persoane. Inițiativa vine din partea primarului Clujului și va fi dezbătută în ședința din 4 ianuarie.

Un proiect imobiliar vizează aprobarea planului urbanistic de detaliu (PUD) privind construirea unui imobil pe șase etaje, cu locuințe și spații comerciale la parter, pe str. Traian (beneficiar, Solaris Real Estate Investments).

Alte două proiecte se referă tot la aprobări de PUD pentru ridicarea de locuințe unifamiliale pe Bd. Muncii (beneficiari: Livia și Maftei Băldean) și pe str. Tudor Vianu (beneficiari, Gheorghe și Emilia Rizea).

Comenteaza