Drum de legătură între Câmpului și giratoriul de pe Frunzișului? Ce spune Boc

Drum de legătură între Câmpului și giratoriul de pe Frunzișului? Ce spune Boc
| Foto: captura video LDC

Strada Frunzișului este una dintre cele mai aglomerate artere din oraș, iar, dacă tot s-a construit noul sens giratoriu, clujenii spun că un drum de legătură cu strada Câmpului, care ar mai descongestiona traficul în zonă.

După un an de întârziere și nervii șoferilor întinși la maximum, sensul giratoriu de pe Frunzișului este aproape finalizat. Părerile sunt împărțite - unii clujeni sunt mulțumiți că se închide șantierul, alții nu sunt prea încântați de lucrare, însă cu toții și-ar dori să scape de ambuteiajele care apar în zonă, mai ales în orele de vârf. O propunere ar fi realizarea unui drum de legătură între strada Câmpului și noul sens giratoriu de pe Frunzișului.

"E prevăzut în proiectul mai mare cu Centura Metropolitană. Sunt unele drumuri care se fac în cadrul Centurii și unele prevăzute de Primărie să le facă pe cont propriu și este prevăzut un asemenea drum", a spus primarul Emil Boc la un post de radio local.

"Legătura din sensul giratoriu până în centură e nod fundamental de legătură. Drumul care va lega-ață sensul giratoriu de pe Frunzișului cu centura care va traversa Făgetul este pe fondurile Centurii Metropolitane. Noi avem alte drumuri de conectivitate prevăzute, inclusiv legătura dintre Câmpului și zona asta. Da, această legătură o avem pregătită!", a dat asigurări primarul.

Comenteaza