Foto Drumul Apusenilor e aproape GATA! Cum arată acum

Drumul Apusenilor e aproape GATA! Cum arată acum
| Foto: Facebook.com/cjcluj
Drumul Apusenilor e aproape GATA! Cum arată acum
Drumul Apusenilor e aproape GATA! Cum arată acum
Drumul Apusenilor e aproape GATA! Cum arată acum

Lucrările de reabilitare și modernizare derulate de Consiliul Județean Cluj pe Drumul Apusenilor au intrat în faza așternerii ultimului strat de asfalt.

Așternerea primului strat, cel de binder, a fost complet finalizată, lucrările continuând prin turnarea celui de-al doilea strat de asfalt, respectiv cel de uzură.

În cursul zilei de azi, vineri, 27 mai 2022, va fi finalizată asfaltarea unui sector în lungime de 7 km, după ce, în prealabil, stratul de uzură a fost deja așternut pe alți peste 8 km.

Ultimul sector, în lungime de 10 km, va fi asfaltat în perioada imediat următoare. În aceste condiții, stadiul fizic al lucrărilor realizate până în prezent este de cca. 90%.

„Ne apropiem de finalizarea unei investiții extrem de importante pentru întregul areal al Munților Apuseni. Prin cele două drumuri județene care îl compun, Drumul Apusenilor asigură o legătură deosebit de importantă între drumul național 1 și județul Bihor și traversează una dintre cele mai atractive și spectaculoase zone montane ale județului. Reabilitarea infrastructurii rutiere pe Drumul Apusenilor va crea, în mod evident, oportunități reale de dezvoltare economică, socială și turistică”, a transmis Alin Tișe, liderul CJ Cluj.

Lucrările sunt realizate de Consiliul Județean Cluj în cadrul proiectului cu finanțare europeană ce are drept scop conectarea localităților din județele Cluj şi Bihor la Rețeaua trans-europeană de transport TEN-T.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Comenteaza