Drumul care duce la noua groapă de gunoi a Clujului costă 1,78 milioane lei plus TVA. Cine îl construieşte

Drumul care duce la noua groapă de gunoi a Clujului costă 1,78 milioane lei plus TVA. Cine îl construieşte
Consiliul Judeţean Cluj anunţă azi că a predat către constructor amplasamentul pentru drumul de acces ce duce la Centrul de Management Integrat al Deşeurilor (CMID).

Lucrările costă 1,78 milioane de lei fără TVA şi încep în această săptămână, urmând să fie finalizate în 12 luni. Lucrările vor fi executate de societatea câştigătoare a licitaţiei organizate în acest sens, Societatea de Construcții Napoca SA.

Realizarea drumului de acces la Centrul de Management Integrat al Deşeurilor Cluj-Napoca reprezintă una din activităţile proiectului "Sistem de Management Integrat al Deşeurilor în judeţul Cluj", proiect în valoare totală de 255,3 milioane de lei fără TVA. Contribuţia nerambursabilă a Uniunii Europene este de 195,8 milioane de lei. "Importanţa acestui drum este una de necontestat", spune preşedintele Consiliului Judeţean Horea Uioreanu, "în condiţiile în care asigură accesul la Centrul de Management Integrat al Deşeurilor în judeţul Cluj, această investiție reprezentând o premisă esenţială în procesul de conformare la standardele europene privind depozitarea deşeurilor".

Comenteaza