Dubla doi! "Floreștiul NU e doar un dormitor". Protest în faţa primăriei lui Şulea

Dubla doi! "Floreștiul NU e doar un dormitor". Protest în faţa primăriei lui Şulea

După discuţiile fără finalitate de acum o săptămână, floreştenii se regrupează şi merg să îşi spună probleme în faţa primăriei celei mai mari comune din ţară. 

"Ne-am săturat de scuze, minciuni și manipulări. Ne-au ajuns vorbele rostite cu superioritate și ironie și vrem ca problemele cu care ne confruntăm să fie luate in serios. NU suntem în asentimentul domnului primar, ci vrem să vedem acțiuni finalizate, nu promisiuni expirate acum mult timp. Este o nevoie urgentă de soluții privitoare la drumurile de acces spre Cluj, este nevoie de spații verzi și parcuri pentru copii.

Ne trebuie trotuare, străzi fără gropi și nu vrem să mai vedem canalizări care refulează constant.  Mai mult decât atât, cerem respect și considerație din partea celor care trebuie să lucreze în interesul nostru, al tuturor", se arată în evenimentul de protest publicat pe pagina de Facebook Umbrela Anticorupţie. 

Floreştenii au ieşit la protest şi în 30 august, însă au fost luaţi peste picior de edilul comunei: "Văd mesajele dvs şi mă bucur că sunteţi susţinătorii acţiunilor mele". Vorbele sale nu au făcut decât să dezlănţuie un lung şir de nemulţumiri.

Ulterior, primarul Floreştiului s-a arătat iritat, din spatele tastaturii, de cerinţele protestatarilor. “Din păcate, mulţi din cei prezenți nu doreau soluţii, rezolvarea unor situaţii, informaţii, ci sunt porniţi pe scandal, provocare şi anarhie. Ei bine, la Florești nu e loc de aşa ceva”. Mai multe detalii AICI! 

Oamenii nu s-au lăsat descurajaţi şi încearcă un nou "dialog" cu administraţia celei mai mari comune din România. Protestul este programat joi, 5 septembrie, la ora 19:00, în faţa Primăriei Floreşti. 

Comenteaza