Echilibristică spre baza sportivă Gheorgheni pe trotuare "smart", înguste de 30-40 cm

Echilibristică spre baza sportivă Gheorgheni pe trotuare "smart", înguste de 30-40 cm
| Foto: Facebook Clujul Civic

Un clujean a avut de curând "surpriza" neplăcută să facă faţă trotuarelor "smart", înguste de 30-40 cm, care duc spre baza sportivă Gheorgheni. Omul se întreabă cum ar încăpea pe acolo cărucioare pentru copii sau ale persoanelor cu handicap.  

"După o experienţă riscantă, aş spune, de a străbate distanţa dintre Bulevadrul 21 Decembrie şi baza sportivă Gheorgheni, cu copiii pe biciclete, pe nişte bucăţi improvizate de pistă de biciclete până la Piaţa Mărăşti (care, apropos, au semn de cedează trecerea la intersecţie cu strada unde masinile au Stop - evident pt. şoferi nu există o ordine de clasificare a semnelor), am ajuns în bază.

E uimitor cât de "smart" a gândit proiectantul parcului caile de acces făcând trotuare de 30-40 cm lăţime. Nici nu vreau să mă gândesc ce fac cei cu cărucioare pentru copii sau cu handicap. Domnii de la Primărie, ce părere aveţi?", trage un semnal de alarmă un clujean pe pagina de Facebook Clujul Civic şi postează o fotografie cu locul în cauză.

"În locul din poză, am fost lovită de o mașină în primăvară. Eram pe trotuar, mașina era o camionetă care transporta materiale la șantierul din capătul parcului. Șoferul nu a oprit, și-a continuat drumul nestingherit. Am fost atât de șocată încât nu am apucat să-i iau numărul. Aveți grijă când circulați în zonă!", scrie altcineva sub fotografia în care se observă tentativa de trotuar.

Oamenii spun că în Cluj, când nu eşti în automobil, eşti cetăţean de rangul doi. "Trotuare de doar câteva zeci de cm au făcut edilii noştri pe multe străzi. Să îţi treacă pofta de a umbla altfel decât cu maşina. Iar acum se lamentează că vai de ce merg clujenii aşa mult cu maşina prin oras...", se arată dezamăgit un alt cetăţean al urbei. 

loading...
Comenteaza