Foto Edgar Quinet o ia la vale! Şantierul unui viitor bloc a distrus zidul de sprijin al drumului

Săpăturile la fundaţia unui viitor bloc au distrus o bucată din drumul spre cartierul Edgar Quinet din Cluj-Napoca. Oamenii se tem că vor fi afectate şi imobilele din imediata vecinătate.

Abonează-te pe   Poza noua 31.03.2021
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitează pagina principală ZIUA DE CLUJ

"De câteva zile bune lucrează excavatoarele acolo şi s-au apropiat extrem de mult cu fundaţia de pilonii şi de zidurile de susţinere ale drumului şi ale blocurilor", a relatata un clujean, pe grupul de Facebook Clujul Civic. Ulterior, oamenii au sesizat autorităţile.

"Am fost în zonă să văd ce se mai întâmplă şi băieţii încă lucrează de zor, probabil că încearcă să consolideze cu pământ zidul. Aseară, pe la ora 22:00-23:00, au fost sesizate Poliţia Locală şi Inspectoratul de Stat în Construcții şi au fost nişte reprezentanţi să facă verificări... Să sperăm că o să se ia şi ceva măsuri. Bineînţeles, starea drumului s-a agravat odată cu venirea ploii", mai spune clujeanul. 

Conform fotografiilor ataşate de acesta, dezvoltatorul este societatea Luxiana Management, iar în zonă se construieşte un bloc cu trei etaje. Data finalizării construcţiei este anul 2024. VEZI HCL!

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza