Şedinţă extraordinară a Consiliului local Cluj-Napoca, în ajun de Crăciun. De ce i-a chemat Emil Boc pe consilieri "la serviciu"

Şedinţă extraordinară a Consiliului local Cluj-Napoca, în ajun de Crăciun. De ce i-a chemat Emil Boc pe consilieri "la serviciu"
| Foto: Primaria Cluj-Napoca

Primarul a convocat o ședință extraordinară a Consiliului local Cluj-Napoca pentru data de 24.12.2019.

Iată ce proiecte de hotărâre se vor afla mâine pe masa consilierilor locali:

  1. Proiect de hotărâre privind însușirea Documentațiilor tehnice de primă înscriere în sistemul integrat de cadastru și carte funciară a unor imobile situate în municipiul Cluj-Napoca, zona str. Muncitorilor, bl. A1-A5, M6 și M7. Proiect din inițiativa primarului.
  2. Proiect de hotărâre privind trecerea din domeniul public în domeniul privat al municipiului Cluj-Napoca, a indicatoarelor de circulație identificate la Secțiunea II Bunuri mobile, din Anexa nr. 4 la Hotărârea nr. 133/2005, cu modificările și completările ulterioare. Proiect din inițiativa primarului.
  3. Proiect de hotărâre privind aprobarea Documentației tehnice și a indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investiții „Amenajare parc Zona Observator, cartier Zorilor, din municipiul Cluj-Napoca. Proiect din inițiativa primarului.
  4. Proiect de hotărâre privind aprobarea atribuirii și încheierii contractului de delegare a gestiunii serviciului de salubrizare a municipiului Cluj-Napoca – activitatea de dezinsecție, dezinfecție și deratizare cu S.C. Coral Impex S.R.L. Proiect din inițiativa primarului.
  5. Informare privind modificarea Hotărârii nr. 838/2019 de aprobare a Planului Urbanistic de Detaliu de construire locuință unifamilială Sp+P+E, str. Oașului nr. 369C.
Comenteaza