Elevii din Dej merg la școală cu autobuze speciale, dar se întorc… cum pot

Elevii din Dej merg la școală cu autobuze speciale, dar se întorc… cum pot

Primăria anunță că, începând de astăzi, s-au introdus transporturi speciale pentru elevi. pe mai multe linii din municipiu. 

Autobuzele vor circula după următorul program:

pe linia Dealul Florilor – Centru, cu plecare din Dealul Florilor- ora 07:30
pe linia Pintic – Ocna Dejului – Centru, cu plecare din Pintic la ora 07:00 și din Ocna Dejului la ora 07:30
pe linia Triaj – Centru, cu plecare din Triaj la ora 07:30
pe linia Competrol – Centru, cu plecare din Competrol la ora 07:30
pe linia Șomcutul Mic- Centru, cu plecare din Șomcutul Mic la ora 07:20 și din Viile Dejului la ora 07:30”, transmite Primăria Dej.
 

După ce termină orele de școală, elevii nu mai beneficiază de autobuzele speciale și vor trebui să se întoarcă acasă cu cele de linie.

”Datorită programului variat de terminare a cursurilor între orele 11:00 -14:00, elevii vor putea să se întoarcă acasă utilizând tot gratuit autobuzele de linie, având în vedere că între orele menționate nu se înregistrează aglomerație pe mijloacele de transport în comun.

Administrația locală roagă cetățenii să nu utilizeze liniile speciale pentru transportul școlarilor, pentru că în paralel cu fiecare cursă pentru elevi, vor pleca și cursele obișnuite de transport în comun. De asemenea se recomandă păstrarea regulilor de distanțare și protecție în mijloacele de transport în comun, toate autobuzele având marcaje corespunzătoare și fiind dotate cu aparate cu dezinfectant pentru mâini, iar dezinfecția autobuzelor se realizează de 2 ori într-un schimb de lucru”, transmite Primăria Dej.

 

Comenteaza