Elevii din Florești pot completa online cererea de adeverință pentru abonamentele CTP. Primarul: „Mulțumesc colegilor din departamentul IT”

Elevii din Florești pot completa online cererea de adeverință pentru abonamentele CTP. Primarul: „Mulțumesc colegilor din departamentul IT”

Bogdan Pivariu a anunțat operaționalizarea platformei prin care la Primăria Florești devine posibilă eliberarea adeverințelor necesare pentru abonamentele gratuite destinate elevilor pe mijloacele de transport în comun.

Abonează-te pe   Poza noua 31.03.2021
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitează pagina principală ZIUA DE CLUJ

„Mă bucur să anunț operaționalizarea platformei prin care la Primăria Florești devine posibilă eliberarea adeverințelor necesare pentru abonamentele gratuite destinate elevilor pe mijloacele de transport în comun în mod automat, iar timpul dvs nu mai trebuie consumat la ghișeele instituției, având în vedere numărul foarte mare de solicitări.

Mulțumesc colegilor din departamentul IT care au înțeles necesitatea simplificării acestor proceduri și au găsit în cel mai scurt timp o soluție care să ne ajute să soluționăm aceste cereri în cel mai scurt timp. La un click distanță, accesați link-ul și completați cu atenție documentele solicitate.”, a transmis Pivariu.

Link-ul poate fi accesat AICI.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Comenteaza