Video Emil Boc, către noul Consiliu Local: "Voi fi deschis într-o manieră eco şi nu ego pentru ca Clujul să rămână un oraş de referinţă în UE"

Emil Boc, către noul Consiliu Local: "Voi fi deschis într-o manieră eco şi nu ego pentru ca Clujul să rămână un oraş de referinţă în UE"

Miercuri dimineaţa a avut loc şedința privind ceremonia de constituire a Consiliului Local al municipiului Cluj-Napoca, convocată prin ordinul Prefectului Județului Cluj nr. 394/19.10.2020. 

"Vreau să vă mulţumesc dvs., clujenilor, pentru încrederea acordată. Este o onoare şi o responsabilitate. Vrem să menţinem Clujul pe primul loc, un oraş sănătos, inovativ, smart, unde să îţi facă plăcere să trăieşti şi să munceşti. Pentru asta, trebuie să lucrăm împreună, le spun consilierilor locali că voi fi deschis într-o manieră eco şi nu ego, iar Clujul să rămână un oraş de referinţă în UE.

Trăim vremuri dificile, excepţionale; trebuie să fim uniţi ca şi comunitate ca să trecem cu bine peste această provocare. Sunt convins că spiritul civic al clujenilor ne va ajuta, la fel ca dedicaţia cadrelor medicale, de mai bine de şase luni de zile în prima linie.

Îi felicit, iar noi trebuie să ajutăm din spatele frontului, să purtăm mască, să ne spălăm pe mâini, să păstrăm distanţarea. Este important ca cetăţenii şi corpul medical să lupte împreună, pentru a trece pe acest impediment", a declarat primarul Emil Boc, la finalul ceremoniei. 

Comenteaza