Video Emil Boc : "De ce este Clujul pe primul loc în România?"

Emil Boc : "De ce este Clujul pe primul loc în România?"

Primarul Emil Boc a explicat cheia succesului Clujului în cadrul matinalului de vineri de la Realitatea FM Cluj.

"Asta este o cheie a succesului în comunitatea noastră: orașul nu este captiv niciunui grup de interese. Acesta a fost primul meu obiectiv de când am ajuns la primărie. Să nu se spună … mă la Cluj dacă nu ești din grupul x sau y nu poți să construiești, nu poți să te dezvolți … așa ceva este exclus. Un asemenea mod de gândire blochează șansele de modernizare a orașului.

Atunci le-am spus tuturor … nimeni nu poate să vină să bată cu pumnul în masă la primar fă așa sau așa …pentru că primăria nu poate fi captivă nimănui…dar deschide egalitate de șanse în limitele legii. Ajutăm, pe toată lumea indiferent de culoare politică, de origine etnică, de ce o fi. Că nu-i din Cluj, e din București sau Timișoara …

Toți au egalitate de șanse cu o singură condiție: respectați legea, respectați comunitatea și sunteți bineveniți. De aceea avem investitori din Timișoara care au investit 150 de milioane de euro în Cluj.

Le-am spus că Legea este singura unitate de măsură pe care o avem, haideți să construim împreună. Mesajul acesta trebuie să rămână în continuare. Toți cei care vin cu bună credință în limitele legii vor avea în primărie sprijin instituțional pentru dezvoltare”.

Emisiunea MAtinal Realitatea FM Cluj cu Primarul Emil Boc 

 

https://www.facebook.com/ziuadecluj/videos/2013114555656362/UzpfSTEwMDAwMDc1NTQyMTczMjoxOTYyOTU5Mjc3MDcyNTY3/

Comenteaza