Emil Boc, la ZIUA LIVE, despre proiectele de infrastructură ale oraşului

Emil Boc, la ZIUA LIVE, despre proiectele de infrastructură ale oraşului
| Foto: emaramures.ro

Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a discutat vineri la ZIUA LIVE despre câteva dintre proiecte de infrastructură ale Clujului şi despre modernizarea Parcului Central.

Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitaţi pagina principală ZIUA DE CLUJ

Despre proiectul din zona Kogălniceanu primarul a spus că lucrarea urmează să fie scoasă la licitaţie, la fel ca şi Parcul Feroviarilor, iar la 21 Decembrie licitaţia e gata, urmând doar să se trimită autorizaţia de construcţie şi  să fie dat ordinul de începere a lucrărilor. 

Întrebat fiind de realizatorul  ZIUA LIVE când se preconizează că  va fi dat ordinal de începere a lucrărilor pe 21 Decembrie, primarul a răspus că se aşteapă avizarea graficului de către constructor. “După ce autorizaţia e gata, constructorul vine cu  graficul pentru a se încadra în termenul general pe care acesta îl are la dispoziţie, parcă un an de zile dacă nu greşesc”, a spus Emil Boc.

Primarul a fost întrebat şi despre proiectul de modernizare a patru străzi din zona Parcului Central şi chiar a aleilor din Parcul Central al municipiului Cluj-Napoca, despre care s-a scris în presa locală. Primarul a spus că modernizarea Parcului Central nu este o lucrare nouă, ci se intervine acolo unde au apărut probleme, unde starea aleilor şi a trotuarelor nu este în regulă. Pe baza avizului primit de la Comisia de Monumente şi a avizului de la Mediu, vor fi  făcute intervenţiile necesare în perioada următoare, a menţionat edilul.

La întrebarea dacă este inclus şi patinoarul în acest proiect de modernizare al Parcului Central, primarul a spus “nu, acela este un proiect mai complex”, iar lucrările din Parcul Central nu sunt modificări de substanţă a configuraţiei parcului, ci doar lucrări de întreţinere periodică.

Despre străzile George Coşbuc, Vasile Alecsandri, Cardinal Iuliu Hosu şi Sindicatelor, Emil  Boc a spus că va oferi informaţii atunci când va dispune de ele, acela fiind un alt proiect, “de o altă natură” şi că nu este deocamdată momentul de a vorbi despre acest proiect.

 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza