Emil Boc, la ZIUA LIVE, despre proiectele de infrastructură ale oraşului

Emil Boc, la ZIUA LIVE, despre proiectele de infrastructură ale oraşului
| Foto: emaramures.ro

Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a discutat vineri la ZIUA LIVE despre câteva dintre proiecte de infrastructură ale Clujului şi despre modernizarea Parcului Central.

Abonează-te pe   Poza noua 31.03.2021
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitează pagina principală ZIUA DE CLUJ

Despre proiectul din zona Kogălniceanu primarul a spus că lucrarea urmează să fie scoasă la licitaţie, la fel ca şi Parcul Feroviarilor, iar la 21 Decembrie licitaţia e gata, urmând doar să se trimită autorizaţia de construcţie şi  să fie dat ordinul de începere a lucrărilor. 

Întrebat fiind de realizatorul  ZIUA LIVE când se preconizează că  va fi dat ordinal de începere a lucrărilor pe 21 Decembrie, primarul a răspus că se aşteapă avizarea graficului de către constructor. “După ce autorizaţia e gata, constructorul vine cu  graficul pentru a se încadra în termenul general pe care acesta îl are la dispoziţie, parcă un an de zile dacă nu greşesc”, a spus Emil Boc.

Primarul a fost întrebat şi despre proiectul de modernizare a patru străzi din zona Parcului Central şi chiar a aleilor din Parcul Central al municipiului Cluj-Napoca, despre care s-a scris în presa locală. Primarul a spus că modernizarea Parcului Central nu este o lucrare nouă, ci se intervine acolo unde au apărut probleme, unde starea aleilor şi a trotuarelor nu este în regulă. Pe baza avizului primit de la Comisia de Monumente şi a avizului de la Mediu, vor fi  făcute intervenţiile necesare în perioada următoare, a menţionat edilul.

La întrebarea dacă este inclus şi patinoarul în acest proiect de modernizare al Parcului Central, primarul a spus “nu, acela este un proiect mai complex”, iar lucrările din Parcul Central nu sunt modificări de substanţă a configuraţiei parcului, ci doar lucrări de întreţinere periodică.

Despre străzile George Coşbuc, Vasile Alecsandri, Cardinal Iuliu Hosu şi Sindicatelor, Emil  Boc a spus că va oferi informaţii atunci când va dispune de ele, acela fiind un alt proiect, “de o altă natură” şi că nu este deocamdată momentul de a vorbi despre acest proiect.

 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Comenteaza