"Emil Boc, mai poți? Nu ai obosit?"

"Emil Boc, mai poți? Nu ai obosit?"

Un timișorean se declară obosit de atâtea lucruri făcute de Emil Boc. Reacția vine după ce primarul Clujului a anunțat 18 noi locații de internet Wi-Fi gratuit în oraș oferite de municipalitate.

Reacția acestuia de pe portalul ClujCapitala.ro vine după ce edilul clujean a anunțat cele 18 noi locații de Wi-Fi gratuit. Rareș Tecsa a scris, pe Facebook: „Emil Boc, mai poți? Nu ai obosit? Trebuie să recunosc că mă cam obosesc atâtea informații despre proiectele realizate în Cluj-Napoca".

Primarul Clujului a anunțat că a semnat contractul pentru implementarea programului WiFi4EU al Comisiei Europene, prin care vor fi montate 18 hotspot-uri de wifi gratuit la Cluj-Napoca pentru clujeni și turiști. Termenul de implementare este 90 de zile.

Primăria Cluj-Napoca se află printre municipalitățile din Europa câștigătoare ale primului apel de proiecte din acest program. Municipiul beneficiază de finanțare de 15.000 de euro pentru instalarea în spațiile publice a mai multor puncte wireless de acces deschis la internet. Cetățenii și turiștii beneficiază deja de internet Wi-Fi gratuit în zona centrală a orașului și în cartiere, prin cele peste 30 de hotspot-uri, în autobuze și tramvaie.

Comenteaza