Emil Boc: „Nu există relaxare, există responsabilitate. Viața trebuie să meargă mai departe. Mai conviețuim cu bestia asta numită coronavirus.

Emil Boc: „Nu există relaxare, există responsabilitate. Viața trebuie să meargă mai departe. Mai conviețuim cu bestia asta numită coronavirus.

"Viața trebuie să meargă mai departe. Mai conviețuim cu bestia asta numită coronavirus."

Primarul Emil Boc a declarat la un post de radio local, că încă nu este timpul relaxării în bătălia cu coronavirusul. 

"Nu există relaxare, există responsabilitate. Viața trebuie să meargă mai departe. Mai conviețuim cu bestia asta numită coronavirus. Suntem pe cale să o sugrumăm, dar încă nu și-a dat obștescu sfârșit bestia aceasta. Cineva spunea că acest coronavirus nu vrea să te omoare, el vrea să se cuibărească, ca tu să-l transmiți mai departe. Dacă noi împiedicăm ceea ce dorește până la urmă moare, se sufocă.

Prin ceea ce facem fiecare, încă o dată îi apreciez pe clujeni pentru că au fost extrem de responsabili și nu ne-au făcut probleme. Clujul se detașează de departe și la acest capitol prin oamenii săi. Așa cum și prin componenta calității umane în privința resurselor în IT, în inovare, culturale, manufacturiere, industrie, sectorul medical, bancar, Clujul excelează.

Vom mai avea pandemii. Viitoarele pandemii trebuie să-i găsească pe oameni mai bine pregătiți ca să nu mai suferim așa de mult. Să nu mai fi nevoiți să închidem atât de mult economia.

Am învățat din pandemia asta că trebuie să susținem economia locală cu toate mijloacele posibile. Tot ce presupune achiziție care nu presupune licitații europene, internaționale, prima dată să ne uităm la producători locali. Să cumpărăm de aici din Cluj. Că-i Farmec, că-i Terapia "

Comenteaza