Emisiuni de obligațiuni a CJ Cluj, de peste 75 milioane euro. La ce vor fi folosiți banii

Emisiuni de obligațiuni a CJ Cluj, de peste 75 milioane euro. La ce vor fi folosiți banii

În a 2-a parte a acestei luni, Consiliul Județean Cluj inițiază un plasament privat pentru titluri obligatare denominate în euro, cu maturitate de 10 ani, și a selectat intermediarii operațiunii.

Plasamentul privat ar urma să fie lansat în perioada imediat următoare și va fi destinat investitorilor profesionali și unui număr de până la 149 de investitori de retail. În cadrul operațiunii de piață, Consiliul Județean Cluj vizează vânzarea unui număr de 756.800 de titluri cu o valoare nominală de 100 euro, ceea ce ar urma să ridice valoarea emisiunii la 75,68 milioane euro.

Sumele atrase ar urma să aibă destinații clare, respectiv modernizarea a 160 de kilometri de drumuri județene, dotarea cu aparatură medicală a spitalelor județene, construcția unui nou centru școlar și punerea în valoare a Ansamblului Monument Istoric Castel Banffy Răscruci, scrie profit.ro.

 

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Etichete
Comenteaza